Кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки по Одесі зросла

В Одесі пролунав потужний вибух близько восьмої ранку

Внаслідок ранкової атаки по Одесі є влучання про об'єкту цивільної інфраструктури. На жаль вже відомо про трьох постраждалих. Про це повідомляє начальник Одеської ОВА Олег Кіпер. 

Наразі відомо про трьох постраждалих: 19-річного хлопця та двох чоловіків 50 та 58 років.  Поранені ушпиталені. Лікарі надають всю необхідну допомогу. Ліквідація наслідків атаки ворога продовжується, йдеться в повідомленні. 

Більше про атаку

Сьогодні близько 8 ранку в Одесі пролунав потужний вибух. Ворог ймовірно атакував місто крилатими високоточними ракетами типу “Калібр”. 

Внаслідок російської атаки зафіксовано влучання по цивільній інфраструктурі в Одесі. Наразі вже відомо про постраждалих, яким надається медична допомога, їх кількість уточнюється. Нині триває ліквідація пожежі, – йдеться в повідомленні начальника Одеської ОВА Олега Кіпера. 

Обстріли Одеської області

За інформацією Повітряного командування "Південь", надвечір 19 червня ворог вчергове атакував прибережну зону Одещини балістичною ракетою (ймовірно "Іскандер-М") із території тимчасово окупованого Криму. Внаслідок влучання пошкоджень зазнала рекреаційна інфраструктура, виникло загоряння сухої трави на відкритій місцевості, яке було ліквідовано. Люди не ушкоджені

Зранку 12 червня в Одеській області пролунав гучний вибух. Окупанти вчергове атакували регіон балістикою. Про це повідомляють Повітряне командування "Південь".

Російські окупаційні війська продовжують ракетний і авіаційний терор південних регіонів. Зранку 12 червня 2024 року ворог атакував Одещину з території тимчасово окупованого Криму балістичною ракетою "Іскандер-М".


Джерело: https://t.me/odeskaODA/5651


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися