Ракетна небезпека: в Одеській області оголосили повітряну тривогу

Балістична ракета може долетіти до Одеси з 4,5 хвилини.

В Одеській області, як і в інших південних регіонах України оголосили повітряну тривогу. Сповіщення дали через загрозу ракетного обстрілу. Про це повідомляють Повітряні сили ЗС України. 

Ракетна небезпека для південних областей, — йдеться в повідомленні. 

Обстріли Одеської області

За інформацією Повітряного командування "Південь", надвечір 19 червня ворог вчергове атакував прибережну зону Одещини балістичною ракетою (ймовірно "Іскандер-М") із території тимчасово окупованого Криму. Внаслідок влучання пошкоджень зазнала рекреаційна інфраструктура, виникло загоряння сухої трави на відкритій місцевості, яке було ліквідовано. Люди не ушкоджені

Зранку 12 червня в Одеській області пролунав гучний вибух. Окупанти вчергове атакували регіон балістикою. Про це повідомляють Повітряне командування "Південь".

Російські окупаційні війська продовжують ракетний і авіаційний терор південних регіонів. Зранку 12 червня 2024 року ворог атакував Одещину з території тимчасово окупованого Криму балістичною ракетою "Іскандер-М".

Внаслідок атаки по Одесі, що сталася близько 22:00 1 травня, 14 людей отримали поранення, втім, тільки одного чоловіка госпіталізували. Всі інші отримали медичну допомогу на місці події.  Російські ракети вразили цивільну інфраструктуру, зокрема складські приміщення поштового відділення. На місці події сталася масштабна пожежа. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали як ліквідовували наслідки ворожого обстрілу.

Джерело: https://t.me/kpszsu/15775


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися