Важливо

У Чорному морі на ворожих кораблях та підводних човнах знаходяться понад 30 ракет "Калібр"

Загроза ракетних ударів зберігається високою

У Чорному морі вороже корабельне угруповання складає чотири кораблі і два підводні човни, що несуть понад 30 крилатих ракет типу "Калібр". Тому загроза ракетних ударів як на півдні, так і по всій території України залишається актуальною. Про це повідомило Оперативне командування "Південь".

"На Одещині ворог продовжує розгойдувати ситуацію навколо прокладання сухопутного коридору від Криму до Придністров'я, втягування військових сил, що перебувають у невизнаній республіці, у війну із заходу та іншими фейками-жахами зі скупчення в регіоні націоналістичних підрозділів", - йдеться у повідомленні командування.

Повідомляється також, що нашими ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією за добу завдано понад 100 ударів по позиціях ворога. Загальні втрати склали: 57 російських військових, 6 одиниць броньованої та 3 – автомобільної техніки.

У ОК “Південь” закликали громадян не піддаватися паніці, діяти впевнено та виважено за сигналами тривог, дотримуватися норм та обмежень встановлених у закритих для відвідування районах, не наражати себе на небезпеку на підготовлених до протидесантної оборони ділянках узбережжя, перевіряти отриману інформацію, довіряти лише достовірним джерелам .




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися