Енергетики повернули світло 4 тисячам родин на Одещині після ворожих атак

Вночі росіяни атакували Україну ударними дронами

5 липня енергетики ДТЕК "Одеські електромережі" успішно відновили електропостачання для понад 4 тисяч родин, які залишилися без світла внаслідок чергових ворожих обстрілів. Команда оперативно приступила до аварійно-відновлювальних робіт, як тільки отримала дозвіл від військового командування та рятувальників, відновлюючи пошкоджені лінії електропередач та обладнання.

Під час нічних атак 5 липня Одещина знову постраждала від ударів, що призвело до знеструмлення 4,450 родин через пошкодження електромереж ДТЕК. Енергетики оперативно відреагували і розпочали роботи одразу після отримання "зеленого світла" від військових. Протягом кількох годин світло було відновлено за резервними лініями, і вже о 2:39 ранку домівки мешканців знову були заживлені електроенергією.

З початку повномасштабної війни ДТЕК "Одеські електромережі" відновили електропостачання для понад 460 тисяч споживачів, які постраждали від ворожих атак.

Нагадаємо, якщо у вашому домі раптово зникне світло, це може бути пов'язано з аварією на внутрішньобудинкових або розподільчих мережах.

Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії в Одесі, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені. 

Нагадаємо, через обстріли ворогом енергетичної інфраструктури можливі знеструмлення. Щоб залишатися на зв’язку в таких умовах, скористайтеся простими порадами, опублікованими на офіційній сторінці  Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися