Лобове зіткнення на трасі Одеса – Рені: двоє водіїв отримали серйозні травми

Поліція з'ясовує обставини ДТП на трасі Одеса – Рені: обидва водії травмовані

Вчора близько 11-ї години на 30-му кілометрі траси Одеса – Рені сталася серйозна автопригода за участю двох легкових автомобілів. Внаслідок аварії двоє людей отримали серйозні травми. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

За попередньою інформацією, 41-річний водій автомобіля "Citroen", рухаючись у напрямку Одеси, виїхав на зустрічну смугу для обгону, не переконавшись у безпечності маневру. У результаті він зіткнувся з автомобілем "Mitsubishi", яким керував 42-річний чоловік.

Обидва водії отримали травми різного ступеня тяжкості та були терміново госпіталізовані. У них відібрали зразки для перевірки на наявність алкоголю в організмі.

На місці ДТП працювали слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучені, призначені експертизи, а слідство триває. 

ДТП на Одещині 

29 липня, близько 6-ї години ранку на автодорозі Одеса-Рені поблизу села Монаші Маразліївської ОТГ сталася ДТП, унаслідок якої постраждали шестеро людей, зокрема троє дітей.

Поліція веде розслідування обставин двох дорожньо-транспортних пригод у Березівському районі, внаслідок яких постраждало семеро осіб, троє з них загинули. Обидві аварії сталися 20 липня на 424-му кілометрі траси Київ-Одеса.

В Хаджибейському районі Одеси сталася автопригода на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Хуторської. Внаслідок аварії постраждали 13 осіб, включаючи водія маршрутного таксі.

Ввечері, 7 липня, близько 20:00 у селі Маяки Одеського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої травмувався 13-річний хлопчик. За попередньою інформацією поліції, водій рейсового автобуса, який рухався за міжнародним маршрутом, наїхав на підлітка, що перетинав дорогу на нерегульованому пішохідному переході. 

В Приморському районі Одеси сталася автопригода, в результаті якої травмувалися четверо людей, зокрема двоє 11-річних хлопчиків. Інцидент стався на перехресті вулиць Велика Арнаутська та Європейська, де через відсутність електроенергії не працював світлофор.

Читайте також