В Одесі з’являться Алеї пам’яті полеглих героїв: де саме та коли

В Одесі планують створити алеї вшанування полеглих героїв

В Одеській мерії відбулася зустріч із родинами загиблих захисників України, де обговорили питання вшанування пам’яті полеглих героїв, зокрема, створення пам'ятних алей. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

За результатами зустрічі було ухвалено рішення про створення Алеї пам’яті в парку Шевченка та на Кримському бульварі. Завершити роботи планують до кінця серпня. Крім того, були визначені інші пам’ятні об’єкти, на яких також будуть проводитися роботи.

З метою оперативного розв'язання нагальних питань, робоча група, до складу якої увійшли члени родин загиблих та представники міськради, буде збиратися щочетверга за дорученням міського голови.

Нагадаємо, на початку 2025 року в Одесі почне роботу новий Superhumans Center, який спеціалізуватиметься на протезуванні, реабілітації та реконструктивній хірургії. Це буде другий подібний центр в Україні, який планується створити на базі Одеського національного медичного університету.

Крім того, за результатами опитування, проведеного Українським ветеранським фондом, 29,2% ветеранів потребують власного житла, а ще 26,5% — поліпшення житлових умов. Юристи фонду пояснили, хто з ветеранів та їхніх сімей може претендувати на отримання житла. Як отримати житло – читайте за посиланням.

Читайте також