Одеський зоопарк отримав міжнародну допомогу

Тварини отримали корм та потужний генератор

Одеський зоопарк підтримують не тільки одесити, а й міжнародні партнери. Концентровані корми та біодобавки надіслали зоопарки Чехії, Німеччини, Естонії та Нідерландів.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Польські зоопарки Лодзя та Варшави організували  відправлення сублімованих кормів для тварин.  Крім того, від Європейської асоціації зоопарків та акваріумів надійшов генератор потужністю 43 кВт. 

picture

З перших днів повномасштабного російського вторгнення на благодійні рахунки Одеського зоопарку надходить допомога від людей з різних країн світу.Також допомога надходила і продовжує надходити  від багатьох Одеських гуманітарних центрів, установ та приватних компаній. Значна фінансова допомога та корм для тварин надійшли і від простих одеситів та українців зі всієї країни, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, купуючи квитки до зоопарку, ви підтримуєте його у непростий час. Зоопарк працює: каси з 09:00 до 17:00, огляд – до 18:00. Як пише офіційний сайт міста, у період воєнного часу зоопарк працює за особливим графіком, який може змінюватись.

Нагадаємо, "Коментарі" писали про скандал навколо водія автомобіля "Mercedes", який переїхав собаку в Одесі 14 березня. Чоловік пропонував лікарям 30 тисяч гривень, аби ті її приспали. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися