Як пройшла ніч в Одесі та області

Вже на ранок на території всієї країни лунає "повітряна тривога"

Ніч в Одеській області 23 березня пройшла спокійно та без сигналів тривоги. Також життєдіяльність регіону повністю забезпечена, в тому числі функціонує критична інфраструктура.

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Вже на ранок через активність ворожої авіації - по всій Україні лунає "повітряна тривога". Так само постійно змінюється угруповання ракетоносіїв росіян у Чорному морі. 

Протягом дня можлива активність тактичної авіації, а також перегрупування чорноморського флоту РФ, яке періодично збільшує кількість ракетоносіїв. В ніч їх було вже три, можливий залп до 20 "калібрів". Додатково з'явився підводний човен. Всі дана моніторяться військовими , - сказав Братчук.

Нагадаємо, Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Все через ракетний удар по Одесі.  21 березня з винищувачів СУ-35 було випущено три ракети. Керовані ракети. Дві ракети було знищено системами ППО. Одна влучила в триповерхову будівлю Української Православної Церкви. Це чоловічий монастир. В якому постраждало 4 людей. Одну людину госпіталізовано. Три отримали несуттєві пошкодження і від госпіталізації відмовилися. Руйнування досить потужне. Зруйновано покрівлі понад 200 м квадратних. Було два осередки пожежі.

"Коментарі" писали про одеських пожежників, як показали  ліквідацію наслідків російської атаки.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися