В Чорному морі зафіксували сім ворожих бойових кораблів

Загроза ракетних ударів залишається

В Чорному морі 28 березня, зафіксували сім ворожих бойових кораблів. З них 1 підводний носій з 4  "Калібрами" на борту. Отже, загроза ракетних ударів залишається, хоча дещо зменшена.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Штормова погода посилює і мінну небезпеку. З початку року вже близько  мін винесло море у прибережну зону Одещини, Миколаївщини та Грузії. Переважну більшість Сили оборони знищували контрольовано, але близько 20 % детонували безконтрольно, спричиняючи руйнування. На щастя, цього року постраждалих не було, але у влітку такі випадки ймовірні.


Не наражайте себе на небезпеку, дотримуйтесь правил та норм воєнного стану, не ігноруйте сигнали повітряних тривог, - йдеться в повідомленні. 
Знаходження в пляжній зоні є надто небезпечним. І цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що через негоду 28 березня, залишилися без світла 28 населених пунктів в Одеській області. Найбільше постраждав Одеський та Білгород-Дністровський район.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися