На Одещині жінка народила в кареті швидкої допомоги: в якому стані породілля та дитина

Лікар обробила пуповину та відсікла її просто у дорозі

На Одещині у селі Яськи дівчина народила у кареті швидкої  допомоги. Близько першої ночі на телефон диспетчерської служби надійшов виклик про те, що  у жінки почалися сильні перейми й треба допомога медиків.

Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Одразу з пункту постійного базування доправили  фельдшера та водія. Лікарі прибули на виклик за 10 хвилин й оцінивши стан породіллі, було прийнято рішення загрузити пацієнтку до авто швидкої та поїхали до Біляївської лікарні. Але вже на під’їзді до міста перейми ставали частішими й дівчина почала народжувати в автомобілі.

picture

Фельдшер прийняла пологи просто в кареті "швидкої" й на світ з'явилася  дівчинка, яка одразу закричала. Лікар обробила пуповину та відсікла її у машині. Після цього, маму з дитинкою було передано фахівцям пологового відделення Біляївської лікарні.

Бажаємо мамі та малечі міцного здоров’я, а нашим медикам дякуємо за професіоналізм та злагоджені дії. Так тримати, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі вперше проведено трансплантацію серця. В ніч з 28 на 29 березня в Одеській міській лікарні №10 трансплантували серце й цю операцію здійснювала бригада лікарів з Інституту Серця МОЗ України на чолі з видатним кардіохірургом Борисом Тодуровим.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися