Стало відомо, які збитки нанесла російська ракета екології Одещини

Ракета влучила по об’єкту критичної інфраструктури

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища провели обстеження території Одеської області куди влучила російська ракета. За результатами встановлено факт засмічення земельної ділянки залишками ракети та іншими відходами.


Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу


Інспекторами, встановлено факт влучання крилатої ракети по об’єкту критичної інфраструктури. Фахівці виявили засмічення земельної ділянки залишками ракети, будівельними відходами та ізоляторами загальною площею 639 квадратних метрів. За розрахунком, сума шкоди, заподіяної землі, становить 9,7 млн гривень.

Згідно з отриманою інформацією, заподіяна шкода була додана до загального реєстру збитків, завданих довкіллю рф.

Як раніше повідомляла Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу з початку осені 2022 року об'єкти енергетичної інфраструктури в Україні стали постійним об'єктом атак з боку ворога. Ракетні удари призводять до значних збитків для країни.Зокрема, внаслідок обстрілів енергетичної інфраструктури Миколаївської та Одеської областей вони зазнали збитків на суму 115,2 мільйона гривень. Ця сума була врахована при обрахуванні загальної суми збитків, завданих довкіллю внаслідок вторгнення російської федерації, та була внесена до загального реєстру

Також зазначимо, що після зменшення шторму окупанти знову вивели свої ракетоносії у Чорне море. Наразі сумарний залп 8 “Калібрів”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися