Річниця визволення Одеси від фашистських загарбників: правоохоронці працюють в посиленому режимі

Забезпечуватимуть порядок понад 500 правоохоронців

Комплекс превентивних дій, що проводять правоохоронці, спрямований на дотримання безпеки під час заходів з нагоди 79-ї річниці визволення міста від фашистів. Вони відбудуться сьогодні у центральній частині Одеси.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Завдання правоохоронних органів – забезпечити мирний перебіг усіх заходів і спокій жителів та гостей міста, максимально швидко реагувати на звернення громадян та можливі непорозуміння і протиправні прояви. Очікую від вас максимально швидкої реакції на будь-які правопорушення. Ваші дії повинні бути злагодженими та професійними, направленими на припинення протиправних проявів та врегулювання конфліктних ситуацій, — звернувся до підлеглих тимчасово в.о. начальника ГУНП в Одеській області полковник поліції Іван Жук.


Правоохоронці просять усіх громадян дотримуватися встановлених правил поведінки та не допускати порушень громадського порядку. Також вони наголошують на тому, що громадяни можуть сприяти правоохоронним органам у дотриманні безпеки, повідомляючи про підозрілі дії та особи. Загальна кількість правоохоронців, які слідкуватимуть за порядком під час пам'ятних заходів, складе понад 500. Серед них - поліцейські, військовослужбовці Національної гвардії та курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ.

Нагадаємо, що новим очільником Нацполіції в Одеській області став Іван Жук. Його вже представили керівникам місцевих підрозділів.Що відомо про нового керівника читайте в матеріалі “Коментарі”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися