Одеський морпіх і військовий хірург повернулися додому з російського полону

Загалом на 26 квітня з полону звільнили вже 2280 українців

26 квітня, в результаті обміну з полону повернувся військовослужбовець 137 окремого батальйону 35 окремої бригади морської піхоти. Серед них додому повернулися одеський морпіх і військовий хірург.

Про це повідомляє 35 окрема бригада морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського.

Окрім нашого побратима на рідну землю повернулися ще 43 українські захисники. До ВМС належать 7 звільнених, до ЗСУ - 19,  ДПСУ – 11, НГУ – 2, ТрО – 3. Серед наших вояків шестеро офіцерів та 37 солдатів та сержантів.

Звільнені військовослужбовці воювали, зокрема, в Маріуполі, на донецькому, херсонському, харківському, луганському та сумському напрямках. Серед них чимало поранених та з наслідками важких тортур. Військовий хірург оперував поранених у військовому шпиталі в Маріуполі та організував масову медичну допомогу. Одному зі звільнених, командирові відділення, загрожував так званий "суд" із ув’язненням на тривалий термін. 

Зазначимо, загалом на 26 квітня з полону звільнили вже 2280 українців.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що станом на 10:30, 27 квітня, у Чорному морі перебуває 7 ворожих кораблів, які знаходяться на бойовому чергуванні. Серед них є 3 ракетоносії, загальний залп "Калібрів" до 24 ракет.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися