В Одеській області готують альтернативні місця відпочинку

З початку року Сили оборони знищили 20 мін у морі

Відвідування Одеського узбережжя цього року, як і минулого, під забороною. В Одесі та області готують альтернативні місця відпочинку,  щоб люди не відвідували узбережжя через мінну небезпеку.

Про це повідомила 5 травня у телемарафоні "Єдині новини" керівниця пресцентру Сил оборони та охорони оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Ми працюємо з органами місцевої влади, яким надано відповідні рекомендації. Вони своєю чергою готують населення і місця відпочинку альтернативні: не на самому узбережжі, там де може бути небезпечно, — розповіла військова.

Гуменюк розповіла, що бували випадки, коли міну приносило штормом до берегів, і вона була знищена неконтрольовано — це завдало суттєвих ушкоджень навколишньому середовищу і будівлям. Пізніше уламки внаслідок вибуху міни знаходили на відстані понад 200 метрів. З початку року Сили оборони знищили 20 мін

Нагадаємо, що 2 травня в Одеській області у прибережну зону винесло протикорабельну міну. Це сталося після шторму. Її своєчасно вдалося знищити. 

Як писали "Коментарі", воїни зенітної ракетної Одеської бригади показали, як знищують російські дрони вночі 4 травня. Бійці майстерно влучали у ціль. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися