Військова частина в Одесі планує відремонтувати казарми за 40 мільйонів гривень

Роботи повинні виконати до грудня наступного року

Військова частина в Одесі провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт будівлі казарми. На ремонт планують витратити 40 мільйонів гривень. 

Відповідну інформацію оприлюднили в системі електронних закупівель Prozorro.

Закупівля проводилася у форматі відкритих торгів з особливостями, але в ній брали участь дві компанії: товариство з обмеженою відповідальністю "ПГС-2018" та товариств з обмеженою відповідальністю "Будівельно-монтажне управління №47".

Переможцем обрали ТОВ "ПГС-2018", яке погодилося працювати за 40 мільйонів 230,9 тисячі гривень. 


Відкриті торги з особливостями передбачають, що майже всі строки коротші, ніж були у відкритих торгах відповідно до закону "Про публічні закупівлі". Тобто ця закупівля проходить значно швидше, ніж відкриті торги.

Період подання пропозицій - сім календарних днів, період оскарження кваліфікації - п'ять календарних днів. Часто під час таких торгів не відбувається аукціону тож учасник не має конкурентів. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Міністерство у справах ветеранів України пропонує ветеранам війни та членам їхніх сімей здобути бажану освіту, в тому числі без відриву від військової служби. Є можливість навчатися за дистанційною формою.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися