Одеським школярам повідомили, коли почнуться літні канікули

Освітній процес триватиме ще у різних форматах

Шкільний рік вже підходить до кінця і наприкінці травня школам рекомендовано завершити уроки. 

Про це заявив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Відбувається закінчення освітнього процесу. 26 травня — це рекомендований час, коли треба закінчити відповідну форму навчання, я про уроки. Однак освітній процес триватиме ще у різних форматах до 30 червня. Тож готуйтеся до закінчення навчального року. Складного з випробуваннями, але з усім тим ви молодці, я до школярів та викладачів, — зазначив Сергій Братчук. 

Зазначимо, до 31 травня (умовно) триватиме приймання документів на зарахування дітей до перших класів закладів освіти Одеси. Для тих, хто з об’єктивних причин не зможе своєчасно подати заяви, буде сформовано базу вільних місць.

Що потрібно знати 

- Подати документи можна  як особисто, так і електронною поштою, але в останньому випадку радять перетелефонувати й запевнитись, що документи дійшли. 

-  Медична довідка обов’язкова.  Наразі можна її принести до кінця серпня, але без неї дитина не зможе розпочати заняття. Якщо дитина за кордоном, можна додати довідку при поверненні в Україну.

- Очно чи дистанційно - вирішують батьки. Чи є у школі сховище,  повідомлять у самій школі. Якщо немає, то повідомлять, у приміщенні якого закладу буде організовано очний клас обраної школи. 

До 3 червня необхідно підтвердити у телефонному режимі намір вступити до конкретної школи. 

Нагадаємо, Станом на середину лютого 2023 року в ході повномасштабної війни армією країни-терористки в Україні зруйновані чи пошкоджені 3 098 закладів освіти, пишуть "Коментарі".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися