В Одесі провели медичне обстеження тимчасово переміщених дітей

Після обстеження діти отримали грамоти

На базі Дитячого консультативно-діагностичного центру ім. академіка Б.Я. Резніка, було організовано медичне обстеження декількох десятків тимчасово переміщених дітей. Ці заходи, спрямовані на забезпечення дітей якісною медичною допомогою та підтримкою.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Для маленьких пацієнтів було проведено комплексне обстеження стану їх здоров'я. Це включало лабораторні аналізи та функціональні дослідження з використанням сучасного медичного обладнання. Завдяки цьому, лікарі отримали повну картину про стан здоров'я дітей та змогли вчасно виявити будь-які потенційні проблеми та захворювання. Після завершення медичного обстеження, кожна дитина була відзначена грамотою за свою сміливість та мужність при проходженні медичного огляду. 


З початку повномасштабної війни Одеса гостинно прийняла близько 70 тисяч внутрішньо переміщених українців. Медична система міста готова надавати цим людям всю необхідну допомогу, ми робимо все, щоб вони почували себе не в гостях, а вдома, — наголосив керівник міського Департаменту охорони здоров'я Левон Нікогосян.

picture

Усі дитячі міські поліклініки в Одесі, включаючи Центр Резніка, забезпечують тимчасово переміщеним дітям всю необхідну медичну допомогу. Це реалізується в рамках державної програми медичних гарантій, незалежно від наявності декларації з лікарем. Адреса Центру Резніка: вул. Дворянська, 10. Тут діти можуть отримати якісну медичну допомогу та підтримку від досвідчених фахівців.


Нагадаємо, що з початку року майже 2 тисячі осіб з інсультом отримали медичну допомогу в Одеській області. За їх лікування Національна служба здоров'я України (НСЗУ) виплатила більш як 25 мільйонів гривень. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися