В Україні не чекають шанувальників “руського світу”

Іноземцю не дозволили в’їзд на територію України через його проросійські погляди

Громадянину Молдови не дозволили в'їзд на територію України за проросійську позицію. На пункті пропуску “Старокозаче” прикордонники Білгород-Дністровського загону та СБУ виявили, що чоловік має антиукраїнські настрої: у своїх соціальних мережах публікував відео та фото, спрямовані на дискредитацію української влади та вищого керівництва. Свої дописи у Тік-Ток чоловік не приховував. За “архів” чоловікові заборонили в'їзд до України на три роки.

Нагадаємо, що у грудні минулого року на пункті пропуску “Серпневе” викрили іноземця, який також хотів потрапити на територію України, але виявився шанувальником російської влади. На телефоні 39-річного чоловіка були фотографії керівництва РФ, а також докази, що він підтримує війну Росії проти України. Іноземлю також заборонили в'їзд до України на три роки.

Зазначимо, що заходи щодо недопущення пропуску в Україні шанувальників “руського світу та братерства” на кордоні проводяться систематично. Так, по всій Україні знаходять шанувальників проросійських позицій.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися