Фонд держмайна виставив на орендні аукціони приміщення Ренійського морського торговельного порту

Торги відбудуться другого та шостого червня

Фонд держмайна планує провести три орендні аукціони на об'єкти нерухомості на території Ренійського морського торговельного порту. 

Виробничу будівлю нафтової дільники, площею 115,8 м² виставляють першою. Аукціон пройде 2 червня. Фонд Держмайна визначив стартову вартість у розмірі 1,8 тис. грн. Зазначимо, що гарантійний внесок складає 15,5 тисяч грн. Заявки учасників прийматимуться до 1 червня. 

6 червня відбудеться торги двох інших приміщень Ренійського порту. У державній електронній торговій системі Прозорро можна взяти у оренду два склади.

Перший склад площею 2194,3 м² розташований на території 1-го вантажного району  у корпусі “Д” порту. Вартість активу складає 39,7 тис. грн, гарантійний внесок для участі в аукціоні - 79,4 тис. грн. 

Другий склад площею 1450 м² розташовано у корпусі “Є” на території 1-го вантажного району порту. Цей актив пропонується зі стартовою вартістю оренди у 27,2 тис. грн, вартість гарантійного внеску для участі в аукціоні складає 54 тис. грн.

Зазначимо, за словами представників Фонда держмайна, усі приміщення Ренійського морського торговельного порту перебувають у задовільному стані. Крім того, активи, що виставляють на аукціон, підімкнені до всіх необхідних комунікацій. 

Нагадаю, Фонд держмайна ніяк не може продати  Білгород-Дністровський порт. Лот виставляють на ауцкіон вже 3 раз, проте покупця знайти так і не можуть. Стартова ціна впала до 185 млн гривень. Минулого разу переможець аукціону, який запропонував 220 млн грн, не оплатив лот. Нова дата аукціону - 6 червня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися