Одеські пляжі готують до пляжного сезоні, втім відкриють тільки після спеціальної перевірки

В мережі опублікували наказ про проведення заходів із підготовки до часткового доступу на ділянки узбережжя Чорного моря

Від Ланжерону до 16 станції Великого Фонтану. Начальник Одеської РВА та командувач об'єднання стратегічного угруповання військ "Дунай” підписали указ, щодо проведення заходів з підготовки до часткового доступу на ділянки узбережжя Чорного моря у межах міста Одеси в умовах воєнного стану.

"Спільний наказ визначає комплекс заходів, за умови виконання яких буде надано можливість доступу для відвідування громадянами окремих пляжних зон, для оздоровлення з можливістю купання в морі, в межах берегової лінії міста Одеси - від пляжу "Ланжерон" до 16 станції Великого Фонтану". 

 Втім, чиновники попереджають, це не наказ про відкриття пляжів, а лише умови за яких пляжі можуть бути відкриті. 

"Після проведення, спеціально створеною комісією від Одеської міської ради, перевірки щодо виконання умов наказу, відповідні акти, до 5 червня, будуть подані до Одеської обласної військової адміністрації. Остаточне рішення буде прийнято начальником Одеської ОВА та ОСУВ "Одеса", згідно з яким і буде внесено зміни у попередній минулорічний наказ, щодо роботи пляжів", - пояснив Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Водночас, міський голова Чорноморська сьогодні повідомив про заборону купання у морі. За його словами, наразі пріоритет це безпека містян та гостей міста, але питання ще буде розглядатись. Додамо, що ця заборона накладена військовими. Причина: у Чорноморську немає, так званих, хвилеломів, навідміну від Одеси, тому купання в тих місцях є небезпечним. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися