Будинки майбутнього у Подільську

У Подільській міській громаді планують розпочати будівництво модульних будинків для переселенців

Будівництво модульних містечок на півночі Одеської області. Про це повідомила в Подільській міській раді. Там зазначають, що в громаді проживають понад 2 тисячі переселенців. З житлом у районі дуже складна ситуація.  Виконувач повноважень Подільського міського голови Олег Албанський провів зустріч із представниками архітектурно-будівельної кампанії PS-GROUP, яка й встановлюватиме будинки для переселенців. 


Головна перевага - швидкість будівництва. Наприклад на встановлення фундаменту звичайного будинку йдуть довгі місяці, яких у громади, на жаль, немає. Люди потребують житла тут і зараз. Крім того, кількість тимчасово переміщених осіб тільки збільшується.

Нагадаємо, що 10 модульних будинків найближчим часом також будуть встановлені на Пересипі. Містечко для комунальників-переселенців займатиме майже гектар у приморській зоні Пересипу. Планується, що з часом місто розростеться до 70 будинків. А ось у Великодільницькій громаді побудували модульне містечко по-одеськи: зі звичайних морських контейнерів. Що тільки не вигадають люди. 


Зазначимо, що встановлення модульних будинків - це нова тенденція, яка шириться усією країною. Такі будиночки вважають житлом майбутнього, адже всередині вони не відрізняються від звичайних. Під час виготовлення враховують погодні умови регіону. А тому поширене твердження, що цей будинок не витримає холодної зими, - всього лише вигадка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися