В Ізмаїлі планують побудувати п’ятий резервуар для дизпалива

Департамент екології та природних ресурсів Одеської ОДА вже запустив процедуру громадського обговорення, тому компаія чекає на зауваження про пропозиції 

В Ізмаїлі побудують п’ятий великий резервуар для дизпалива. Про це повідомили в ТОВ “Агенції Трайтон Сервіс Україна”. Компанія має намір розширити свій резервуарний парк нафтопродуктів в Ізмаїлі. За планом новий п’ятий резервуар буде обсягом 3000 куб.м. 


Департамент екології та природних ресурсів Одеської ОДА запустив процедуру громадського обговорення звіту з оцінки впливу нового резервуару для приймання, зберігання та перевантаження дизпалива на довкілля. Протягом 25 днів приймаються зауваження та пропозиції, це означає, що у визначений термін будь-хто може висловити свою думку щодо запланованого будівництва. До того ж, зауваження приймають без обгрунтування. Подаватися вони можуть як в письмові, так і в усній формі. 


Тільки після завершення всіх процедур, які передбачені законом, обласний Департамент екології та природних ресурсів має прийняти рішення, чи надавати ТОВ “Агенція Трайтон Сервіс Україна” дозвіл на викиди забруднюючих речовин стаціонарними джерелами.


Нагадаємо, що компанія орендує у міста землі для розміщення та експлуатації складів нафтопродуктів загальною площею 11.6717 га. Крім дизпалива, ТОВ “Агенції Трайтон Сервіс Україна” займається  прийманням, зберіганням та перевантаженням палива для реактивних двигунів, нафти, мазути, масла базові. Перший термінал відкрили ще у 2004 році. 

 

Зауважено, що річний вантажообіг нафтопродуктів по підприємству складає 1570 тис. тонн на рік. Середньодобова кількість розвантаження залізничних вагонів – 48, с розрахункова кількість суднозаходів – близько 100 суден на рік в залежності від їх вантажопідйомності.

Джерело: В Ізмаїлі побудують п’ятий великий резервуар для дизпалива. Про це повідомили в ТОВ “Агенції Трайтон Сервіс Україна”. Компанія має намір розширити свій резервуарний парк нафтопродуктів в Ізмаїлі. За планом новий п’ятий резервуар буде обсягом 3000 куб.м. 


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дом

25 травня 2023, 17:24

це зашкалює невже нема других новин ...ще координати вкажіть

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися