"Мир. Перемога. Україна"

На одеському Головпоштамті відбулося спеціальне погашення нової поштової марки

+1 у скарбничку. На одеському Головпоштамті відбулося спеціальне погашення поштової марки "Мир. Перемога. Україна". У заході взяли участь в.о. голови Одеської ОДА Борис Волошенков та голова Одеської облради Григорій Діденко. 


Захід пройшов за програмою “EUROPA”. Марочний аркуш виконаний у форматі зчіпки двох марок. Перша - це малюнок Марії Суслової з Харкова. Дівчина посіла друге місце в конкурсі ескізів. Друга частина марки - це новий знак миру. Його створили дизайнери Лінда Босс і Руна Егілсдоттір. Унікальність нового знаку у тому, що його творити за кельтськими мотивами. Саме з  цією роботою пошта Люксембургу перемогла в конкурсі ескізів від PostEurop.


“Мир, Перемога, Україна, як відзначив Президент України Володимир Зеленський, це ті цінності, за які ми боремось. Його слова і стали лейтмотивом для української поштової марки авторства Марії Суслової. Сьогодні Україна вже є частиною великої європейської родини. І нині ми стоїмо за наші цінності та свободу. Поштові марки Укрпошти будуть мандрувати світом і нести мир, а ми будемо боротись за нашу Перемогу”, - сказав Борис Волошенков.


Нагадаємо, що у квітні на виставці карикатур “Корупція - небезпека для всього світу”, пройшло спецпогашення нової марки, на якій зображено нагадування про перший одеський “хабар”. Автор світлини - керівник асоціації карикатуристів Одеси Віктор Джевага. А до 50-річчя одеської Гуморини Укрпошта також створила унікальну марку: на синьому тлі зображені два моряки з рятувальними колами. В першу чергу, марку отримали засновники легендарної свята гумора.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися