“Тиждень добрих справ”

Відкрите тренування для юних спортсменів провели в Одесі

Понад 120 учасників доєдналися до відкритого тренування в рамках благодійного проекту “Тиждень добрих справ”. В парку імені Горького зібралися професійні спортсмени, любителі, новачки. Усіх об’єднувала одна мета: поринути у світ спорту та насолодитися тренуванням. Спортсменів привітали віцепрезидент Федерації боксу Одеської області Олександр Гордієнко та начальник Управління з фізичної культури та спорту Одеської міської ради Руслан Пуздрач.


Розминку провели заслужений працівник фізичної культури та спорту України Азер Мустафаєв та заслужений працівник фізичної культури та спорту України Ігор Юрескул.


Після тренування розпочалася серія майстер-класів. Боксери провели бій з тінню та роботу в парах, після чого самбісти продемонстрували показові виступи на килимі.


Нагадаємо, “Тиждень добрих справ” - проект, який реалізується за підтримки Одеської міської ради. Протягом благодійного марафону, який триває сім тижнів, небайдужі одесити надають необхідну допомогу та підтримку тим, хто їх потребує. Ініціатива існує вже понад 10 років і за час існування реалізовано понад 500 проєктів, у яких взяли участь 100 громадських організацій, а також благодійні фонди, школи, заклади вищої освіти, кафе, театри і десятки тисяч жителів та гостей нашого міста.


У рамках проєкту щороку проводяться більш ніж 150 заходів і акцій різних спрямувань і рівнів. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися