Свято для наймолодших від ДСНС

Дітей не тільки навчали правилам безпеки, але і пригощали солодощами

До дня захисту дітей, одеські рятувальники влаштували справжнє свято для малечі. Катали на пожежних машинах, пригощали солодощами та нагадували правила безпеки. В ігровій формі найкраще запам'ятовуються базові знання. Як розповіли в ДСНС перше свято пройшло для дітей загиблих рятувальників і переселенців.


“Ми постійно проводимо заходи для детей. Але так як 1 червня – це свято дітей, ми вирішили провести заняття у більш святковій формі з іграми, ласощами та атракціонами. Сьогодні перше заняття, завтра ще п’ять. Сьогодні ми запросили на свято дітей переселенців і дітей наших загиблих рятувальників. Але до нас приєднуються і просто діти, які проходять повз. Ми усім раді”, – розповіла речниця ДСНС в Одеській області Марина Мартиненко.

Нагадаємо, в Україні 1 червня відзначається день захисту дітей. З цієї нагоди в Одесі відбудеться велика кількість заходів для маленьких одеситів та їх батьків.


1 червня о 11:00 в Одесі відбудеться святкова програма під назвою "Місто дитячих мрій" у Літньому театрі Міського саду. Програма включатиме гала-концерт міського фестивалю-конкурсу "Зоряна юність Одеси", виставку малюнків-переможців конкурсу "Місто дитячих мрій" та нагородження переможців олімпіад, МАН та творчих конкурсів. Починаючи з 12:30, у Літньому театрі триватиме фестиваль "Планета щасливих дітей". У ротонді буде представлена концертна програма "Світ щасливого дитинства", яку представлять молодіжні клуби міста. 


З 11:00 до 12:00 представники поліції проведуть інтерактивний захід для школярів на тему безпеки. Крім того, на інших локаціях міста також відбудуться різноманітні заходи для дітей. У Прохорівському сквері рятувальна служба проведе пізнавально-розважальний захід о 11:00 год. У парку Горького запланована концертна програма "Дитинства пора золота" о 14:00 год.

Джерело: https://od.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися