Демонтаж нахаббуду на Грецькій

Про це повідомив керівник міського управління Державного архітектурно-будівельного контролю Олександр Авдєєв

На Грецькій вулиці зносять зайвий поверх житлового будинку. Про це повідомив керівник міського управління Державного архітектурно-будівельного контролю Олександр Авдєєв.


Справа в тому, що власник квартири без необхідних документів та дозволу, розпочав будівництво еще одного поверху. У свою чергу, ДАБК не оцінив архітектурне “покращення” будівлі в історичному центрі міста, тому на нахаббуд чекав демонтаж. 


Нагадаємо, 17 травня інспектори Управління ДАБК Одеської міської ради виявили незаконно зведений дворівневий металевий каркас біля фасаду житлового будинку – наразі конструкцію вже демонтовано. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради. Каркас впритул примикав до зовнішнього фасаду двох квартир на першому та другому поверхах за адресою: вул. Академіка Вільямса, 48/2. 


Раніше “Коментарі” писали, ДТЕК Одеські електромережі ліквідував аварію на підстанції, що живить мікрорайон Черемушки. Зазначимо, 1 червня сталося аварійне відключення обладнання на одній із підстанцій Одеси. Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі. Без світла тимчасово залишилися 9800 клієнтів, що проживають в мікрорайоні Черемушки. О 13:11 енергетики заживили клієнтів від резервного джерела та зʼясовують деталі аварії.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі є низка заселених багатоквартирних будинків, які вже понад 10 років приєднані до електромереж, як будівельні майданчики. Це впливає на якість подачі світла та мешканцям доводиться оплачувати електроенергію за тарифом для побутових клієнтів.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися