Екіпаж буксира УДП нагороджено за перевиконання рейсового завдання

Команда буксира стала першою хто взяв участь у контролі витрат палива

Екіпаж буксира “Ігор Момот” УДП нагороджений за високий рівень виконання свого рейсового завдання. З метою привітати команду та обговорити важливі питання, було проведено зустріч з капітаном Олександром Боруцьким.


Про це повідомляє Українське Дунайське пароплавство.

Команда “Ігоря Момота” стала першою в УДП, хто взяв участь у впровадженні системи моніторингу та контролю витрат палива. Додатково на буксирі було встановлено мобільний інтернет Starlink та систему відеоспостереження. Команда допомогла фахівцям успішно налаштувати та перевірити ці системи.

Поміж інших ініціатив, екіпаж також підтримав пілотний проєкт УДП, який дозволяє командам працювати за скороченим розписом, виконувати більше робіт і отримувати вищу заробітну плату. Капітан Боруцький наголосив, що пристосуватися до нового формату роботи не складно, лише потрібно вміти розподіляти обов'язки. Команда успішно пристосувалася до нових маршрутів, зменшивши час простою та розробивши власну технологію формування каравану при завантаженні.

picture

В результаті роботи за новою системою, екіпаж "Момота" отримує вищу зарплату та додаткову премію за перевиконання плану. Це визнається як справедливе, оскільки збільшення рейсового обігу сприяє зростанню рентабельності перевезень.

Під час зустрічі команда "Момота" висловила пропозиції щодо подальшого вдосконалення роботи флоту УДП. Зокрема, моряки пропонують зменшити обсяг паперової роботи, яка вимагає багато часу та відволікає від основних обов'язків. Проведення перевірки та переосмислення необхідності цих звітів на паперовому носії є доцільним, адже у перспективі всі дані можуть бути зібрані онлайн, що є зручним та ефективним.

Нагадаємо, що Українське Дунайське Пароплавство (УДП) розпочало масштабний ремонт свого першого морського суховантажного судна “Вилково”. Проєкт виконується в рамках оновлення системи перевезення вантажів та відповідно до міжнародних вимог.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися