Турнір з рукопашного бою серед поліцейських Одещини: хто переміг

Змагалися 11 команд з Одеської області

У спортивному комплексі ГО "Одеська обласна організація ФСТ “Динамо” України" відбувся запеклий турнір з рукопашного бою серед поліцейських Одещини, організований Головним управлінням Національної поліції в Одеській області. У змаганнях взяли участь понад 70 правоохоронців.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Серед них були команди управління кадрового забезпечення, батальйону поліції особливого призначення, управління "КОРД", Одеських районних управлінь №1 та №2, Подільського районного управління поліції, а також Болградського, Ізмаїльського, Березівського, Роздільнянського й Білгород-Дністровського районних відділів поліції. Перед початком змагань заступник начальника ГУНП в Одеській області Олександр Мірошниченко привітав учасників та побажав їм успіху та наполегливості.

AMo61lPn7U77ozjcbZKSoNX-W.jpg

Протягом декількох годин тривала запекла боротьба, під час якої всі учасники продемонстрували високий рівень професійної підготовки. Згідно з результатами, команда батальйону поліції особливого призначення стала переможцем турніру, а друге та третє місця посіли команди УКЗ ГУНП та ОРУП №1 в Одеській області.


Нагадаємо, що 12 спортсменів представлятимуть Одеську область на III Європейських іграх у Польщі. Вони відбудуться з 21 червня по 2 липня 2023 року в Кракові-Малопольська.  




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися