Втекли з Бахмуту від війни і померли від ворожого дрона в Одесі

Від нічної атаки дронам померло три людини: переселенці з Бахмуту та Херсону

Юлія та Юрій - переселенці з Бахмуту. З початком повномасштабного вторгнення родина переїхала до Одеси, щоб почати будувати життя спочатку. Втім, ворог не дав їх мріям втілитися у життя. Молоді люди загинули від удару вибухової хвилі під час російської атаки Одеси дронами в ніч на 10 червня. Про це в Інстаграм розповіла їх сусідка. 


“Ми жили в одному будинку, гуляли на одному дитячому майданчику, відпочивали разом із друзями. Вони в усьому бачили позитив. І продовжували жити, радісно і не зважаючи ні на що. Почали будувати своє життя в Одесі, не так давно їм вдалося перевести батьків від війни в Одесу. А сьогодні вночі, проважаючи їх додому, їх убила ударна хвиля… Їх знайшли наші друзі, відразу після вибуху. Вони були поруч із воронкою”, - написала подруга родини.

Інцидент стався о 23:50 за 10 хвилин до комендантської години. Тіла двох загиблих виявили у дворі неподалік місця вибуху, повідомляють очевидці. У загиблого подружжя залишилася донька Мира.


Крім того, за неофіційною інформацією, третьої жертвою російського терору стала жінка з Херсону. Вона через вікно на кухні спостерігала за роботою ППО. Як повідомляють очевидці, безпілотник вибухнув навпроти її вікна і уламок потрапив їй у голову. У цей час у небі було багато трасованих куль та вибухів, що привертало увагу. 


Раніше “Коментарі” писали, що рятувальники завершили розбирати наслідки нічної атаки на Одещину. Так, 11 будинків та 290 квартир постраждали від вибухової хвилі внаслідок атаки дронів в ніч на 10 червня. Про це повідомили в Одеській міській раді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися