Водний мотоцикл для колег з Херсону

Гідроцикл дозволить ефективніше проводити роботи по евакуації

Водний мотоцикл придбали поліцейські з Одещини для своїх товаришів по службі з Херсонщини. Так, дізнавшись про те, що поліцейським, які беруть участь у рятувальних заходах на затоплених територіях Херсону, не вистачає гідроцикла, правоохоронці з Білгорода-Дністровського, Сарати, Татарбунар та місцеві підприємці об’єдналися, аби забезпечити всім необхідним колег. 


Гідроцикл дозволить ефективніше проводити роботи по евакуації, патрулювати затоплені вулиці та виставляти пости спостереження у населених пунктах, які постраждали від підриву Каховської ГЕС. Ба більше, за потреби, ним можна буксирувати човен з людьми.


Плавзасіб дуже маневрений, тому ним можна легко дістатися до тих місць, куди не підпливе великий човен. 

“Керівництво Білгород-Дністровського районного відділу поліції за підтримки особового складу та місцевих підприємців, які теж не залишилися осторонь чужої біди, відразу взялося за пошуки необхідного плавзасобу. Ми організували збір коштів та менш ніж за два дні спільними зусиллями зібрали необхідну суму та придбали водний мотоцикл, який передали нашим колегам з Корабельного відділу поліції Херсона, особовий склад якого зараз здійснює рятувальні роботи”, – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський. 

Також зазначимо, що одеські поліцейські, які несуть службу у складі зведеного загону на Херсонщині, беруть активну участь в евакуації жителів Херсонщини.


Раніше “Коментарі” писали, що Національна поліція в Одеській області затримала зловмисника, який обікрав жінку-оператора на одній із АЗС Одещини. За попередньої інформацією, чоловік у масці забіг на заправку, розпилив у бік жінки газ сльозогінної дії, викрав її телефон та втік з місця подій. Постраждала звернулася до поліції. В реультаті поліцейські встановили менш ніж за дві години затримали зловмисника. Ним виявився поліцейський-водій одного з підрозділів поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися