Геннадій Труханов відвідав Центр адопції

Мер міста закликав одеситів продовжувати допомагати один одному

Сотні одеситів привозять до Центру адопціі все необхідне: ліки, корм, переноски, нашийники. Частину зібраних одеситами речей вже було відправлено до Херсону. Крім того, містяни активно забирають тварин до своїх домівок. Міський голова Одеси Геннадій Труханов відвідав Центр адопції для тварин, яких врятували з Херсонщини. 


“Коли Одеса об’єднується – для нас немає неможливого! Дякую кожному, хто відгукнувся на заклик волонтерів допомогти”, - сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Також мер міста закликав продовжувати гуртуватися та допомагати один одному, а також не забувати, що деякі маленькі друзі все ще чекають на своїх господарів. 



Зазначимо, що під час першого евакуаційного рейсу пухнастиків з Херсону, врятували 60 тварин: 47 собак та 13 котів. Операція по спасінню тривала майже три години.


Нагадаємо, що нещодавно одеські волонтери подякували одеситам за допомогу та небайдужість до маленьких пухнастиків, які прибули до Одеси із затопленої Херсонщини. Про це повідомили у Одеській міській раді.


Раніше “Коментарі” писалт, що з’явилися нові подробиці мовного скандалу. На захист 17-літнього одесита, який у Львові співав пісні російської, стали чиновники Одеської міської ради.  Все розпочалося з того, що нардеп Наталія Піпа звинуватила одесита у тому, що він виконував пісню Цоя "забороненою" російською мовою. Після відео їх лайки одесит, який приїхав до Львова до друга, опинився у дитячому притулку. Його туди визначила викликана депутаткою поліція. 


Також “Коментарі” повідомляли, що український прапор знову майорить над селом Сторожове Донецької області, завдяки одеським морпіхам. Про це повідомляє 35 окрема бригада морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися