Проміжні результати: в поліції підбивають підсумки 5 місяців роботи

Пріорітетні напрями роботи не змінилися

В Національній поліції Одеської області пройшла нарада щодо результатів роботи за останні 5 місяців. Звітували керівники територіальних та структурних підрозділів.  

“У підсумку вжитих нами заходів бачимо скорочення кількості деяких видів злочинів, зокрема тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі зі смертельними наслідками, пограбувань, розбійних нападів та незаконних заволодінь транспортними засобами, недопущення фактів мародерства, позитивну динаміку у виявленні та затриманні осіб, причетних до колабораційної діяльності та співпраці з ворогом”, - сказав у своєму виступі Іван Жук.

Окремо учасники наради зупинилися на питанні екологічної катастрофи, адже вона спричинила нову хвилю притоку біженців до регіону. Саме тому, завдання поліції - належно задовольнити потреби потерпілих громадян.

Крім того, обговорили питання функціонування укриттів, оскільки доступ до них повинен бути 24/7. Поліцейські мають миттєво реагувати на повідомлення одеситів, щодо закритих бомбосховищ. 

Крім цього, пріоритетним напрямом діяльності поліції залишалась протидія незаконному обігу зброї та боєприпасів, наркозлочинності, організованій злочинності, шахрайствам, незаконній реалізації підакцизних товарів, порубці лісу, організація роботи блокпостів, жорсткий контроль за дотриманням працівниками поліції дисципліни та законності.

“Дякую усім, хто допомагав, підтримував та сприяв утвердженню авторитету поліції Одещини. Вірю, що кожен із нас на своєму місці наближає нашу велику Перемогу. На сьогодні можемо констатувати, що у разі будь-якого загострення ситуації особовий склад поліції Одеської області готовий до виконання завдань за призначенням”, - підсумував колегію начальник обласної поліції полковник поліції Іван Жук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися