Розширення робочих місць в Одесі: проєкт “Взаємодопомога заради спільної мети”

В рамках проєкту відбулася зустріч ВПО з роботодавцями

Одеський муніципальний центр сприяння працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб розпочав реалізацію проєкту "Взаємодопомога заради спільної мети". В умовах воєнного стану, коли чимало працівників з відповідним досвідом шукають роботу, деякі міські підприємства розширюють свою штатну чисельність і мають додаткову потребу у персоналі.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

14 червня 2023 року в рамках цього проєкту відбулась зустріч представників ПрАТ "Стальканат", Комунального підприємства "Сервісний центр" та міської служби зайнятості з 19 незайнятими переселенцями.

Під час заходу учасникам були представлені різноманітні робітничі професії, які пропонувалися комунальним підприємством, включаючи слюсарів-сантехніків, малярів, бетонярів, зварників, електрослюсарів та двірників. Представники підприємств надали претендентам на вакансії інформацію про робочі умови, графік роботи та рівень заробітної плати.
picture

Крім того, представник компанії ПрАТ "Стальканат" презентував наявні вакансії та розповів про соціальний пакет підприємства, а також можливості професійного навчання.

Учасники зустрічі також отримали відповіді на питання щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб у разі відсутності документів. Представник служби зайнятості розповів про активні програми зайнятості та можливість отримати ваучер на безоплатне навчання для підвищення конкурентоздатності на ринку праці.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни в Україні Міський центр гуманітарної допомоги був створений в Одеській міській територіальній громаді з метою надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та малозабезпеченим мешканцям. Цей центр є результатом спільного проєкту міської влади та волонтерських організацій.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися