В Одеській області за рік дистанційно зареєстрували 244 акти про одруження

Всього за час повномасштабного вторгнення рф в Україні зареєстровано 3 328 дистанційних шлюбів

Одещина увійшла до лідерів регіонів за кількість одружень за новою програмою Кабміну. Про це повідомили в Міністерстві юстиції України. Так, за рік в Одеській області дистанційно зареєстрували 244 нових родини. Попереду Одеси тільки Київ -  435 та Дніпропетровська область - 325. 

“В Україні прижилося нововведення – дистанційне одруження. За даними Управління у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та проставлення апостиля, за час повномасштабного вторгнення рф в Україні зареєстровано 3 328 дистанційних шлюбів. Минулого року Кабінет міністрів спростив процедуру одруження військовослужбовців, які захищають Україну на фронті і відтоді вони мають можливість дистанційно зареєструвати шлюб”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, в міністрерстві розповіли, що:

- Шлюб без особистої присутності одного з наречених зареєстрували 1 700 пар.

- Шлюб на підставі акту, складеного командиром (керівником) військовослужбовця зареєстрували 1 577 пар.

- Шлюб на підставі акту, складеного керівником закладу охорони здоров’я уклала 51 пара.

Нагадаємо, раніше “Коментарі” писали, що під час моніторингу води 17 червня на пляжах “Ланжерон”, “Лузанівка”, 10-а ст. Великого Фонтану, “Аркадія” виявлено яйця і личинки гельмінтів людей, та тварин, а також ооцисти криптоспоридій. Про це повідомили в ДУ “Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України”. Крім того, на пляжі “Ланжерон” зафіксовано перевищення завислих речовин у 1,4 раза, а солоність нижче норми у 2,4 раза. Стосовно 16-ї станції В. Фонтану солоність нижче норми у 2,4 раза.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися