Фестиваль-конкурс “Зоряна юність Одеси”: результати

Конкурсанти підготували відеозаписи концертно-виконавських композицій вокального, хореографічного та інструментального жанрів

214 талановитих маленьких одеситів та гостей міста взяли участь у міському конкурсі-фестивалі “Зоряна юність Одеси”. Діти виступали у різних категоріях: хто танцював, хто співав. Демонстрували усі свої найкращі вміння. Особливістю цьогорічного конкурсу стало те, що діти, які тимчасово проживають та навчаються за кордоном, також мали можливість доєднатися до фестивалю. Вони записали свої роботи на відео та надіслали організаторам. 

За оцінками журі, звання лауреатів отримали: І ступеня  - 118 конкурсантів, ІІ ступеня – 58 конкурсантів та лауреатів ІІІ ступеня – 32 конкурсанти. Крім того, кращі творчі композиції І ступеня були включені до програми Гала-концерту міського фестивалю-конкурсу “Зоряна юність”, присвяченого Міжнародному дню захисту дітей.

“Фестиваль-конкурс “Зоряна юність Одеси” проводився з метою сприяння національно-патріотичному вихованню учнівської молоді, творчому розвитку дітей, пошуку й підтримки юних талантів, підвищення виконавської майстерності дитячих художніх колективів та окремих виконавців закладів освіти м. Одеси”, - йдеться в повідомленні організаторів конкурсу. 

Раніше “Коментарі” писали, що інспектори на березі Чорного моря виявили чоловіка, який ловив рибу та креветок забороненими знаряддями. Про це повідомив Одеський рибоохоронний патруль. Своїми діями рибалка завдав збитків на 176 378 гривень. Чоловік користувався двома ятерями. І, на жаль, улов у браконьера не малий.

Крім того, “Коментарі” повідомлял, що Наталя Гуменюк речниця ОК “Південь” в ефірі телемарафону попередила українців, зокмера і одеситів, що найближчими днями посиляться атами дронами, адже росія очікує оновлення постачання іранських “шахедів”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися