В Київському районі міста перевірили якість повітря

Перевірка здійснювали за допомогою пересувної лабораторії

В Київському районі міста перевірили якість повітря. За даними Муніципального центру екологічної, пересувна лабораторія провела  вимірювання якості безпеки повітря по оксиду вуглецю, озону, аміаку, та ін. 

Перевірку здійснювали за адресами: просп.Небесної сотні/ вул. Вільямса; просп. Небесної сотні/ вул. Інглезі; вул. Академіка Корольова/ вул. Архітекторська. В результаті: перевищення норми гранично допустимих концентрацій не знайшли.


Нагадаємо, що в Одесі здійснюють систематичний моніторинг води. Питна вода в Одесі відповідає санітарним нормам. Втім, щодо морської води, ситуація менш позитивна. У відібраних пробах морської води все ще є холероподібний вібріон НАГ 1 групи Хейберга.


Раніше “Коментарі” писали, що частина Пересипського району Одеси залишиться без води 20 червня. Водопостачання не буде у зв'язку з необхідністю проведення аварійних ремонтних робіт на об'єктах водопроводу: Про це повідомляє "Інфоксводоканал".  Буде припинено подачу води споживачам наступних вулиць міста: - пр. Добровольського, 132-138, Махачкалінська, 6  з 09:00 до 21:00.


“Коментарі” також повідомляли, що влада Одеси прискіпливо перевіряє всі ринки та базари в області, де можливо продається риба виловлена у заборонених водоймах. Так, Держпродспоживслужби в Одеській області доєдналася до рейду по одеських базарах. 18 червня перевірку пройшли “Привоз”, “Новий”, “Південний”, “Київський”, “Черьомушки”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися