В Одесі планують приватизувати колишній горілчаний завод

Аукціон відбудеться 5 липня

Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях виставив на продаж нежитлові приміщення та будівлі колишнього Одеського лікеро-горілчаного заводу. Про це повідомили у пресслужбі організації. 

Стартова ціна аукціону - 2 мільйони 947,1 тисячі гривень. Торги відбудуться 5 липня.

У відомстві також зазначили, що до складу комплексу входять 29 об'єктів нерухомого майна, розташованих у центральній частині міста поруч з Центральним залізничним вокзалом, та приміщення крамниці у центральній частині міста:

вулиця Старосінна, 1 (нежитлові будівлі);

вулиця Пушкінська, 68 (нежитлові приміщення першого поверху);

вулиця Середньофонтанська, 2а (трансформаторна станція).

Як наголосив колишній директор регіонального відділення Олександр Славський, наразі тут провели повну технічну інвентаризацію та зробили актуальні документи на все нерухоме майно.

“Я вельми вдячний за цю колосальну роботу ФДМУ в Одеській області та керівництву ДП "Урожай". Хоча це зайняло понад рік, однак майбутній власник чітко розумітиме, що купує", - наголосив Олександр Славський.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що до Адміністрації судноплавства вперше надійшла заява на отримання кваліфікаційних документів, подана через представника. Про це повідомив голова адміністрації Євгеній Ігнатенко. Втім, він зазначив, що наразі процедура видачі кваліфікаційних документів в Адміністрації судноплавства тимчасово заблокована — через відповідну ухвалу Київського окружного адміністративного суду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися