У Пересипському районі Одеси внаслідок атаки росіян нарахували збитків на 9 мільйонів гривень

Також розпочалася робота з відновлення вікон та дверей двох шкіл

В Одесі відбулось засідання Координаційної ради з питань надання адресної допомоги одеситам, житло яких постраждало внаслідок чергової атаки російських окупантів 9 червня. Пошкодження були зафіксовані в 260 квартирах в 7 багатоповерхівках на загальну суму понад 9 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Наразі надають матеріальну допомогу людям, квартири яких постраждали внаслідок атаки. В пріоритеті соціально незахищені одесити, які матимуть можливість за рахунок допомоги відновити віконні блоки та двері.

Загалом на засіданні було розподілено мільйон гривень. Найближчим часом матеріальну допомогу отримають всі, хто подав заяви, обіцяють в мерії.  

Також розпочалася робота з відновлення вікон та дверей двох шкіл та трьох дитячих садочків Пересипського району, які також постраждали внаслідок ворожої атаки. Найближчим часом аналогічне засідання буде проведено в Приморській районній адміністрації, і люди також зможуть отримати допомогу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що внаслідок обстрілу спального району Одеси загинуло троє людей, а 25 отримали серйозні поранення, серед яких двоє дітей у віці 5 і 17 років. Постраждалі були доставлені до лікарні для надання необхідної медичної допомоги.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися