Заборона купання в Чорному морі: соціальна реклама на білбордах Одеси

В Одеській області підвищена мінна небезпека внаслідок підриву Каховської ГЕС

Внаслідок підриву Каховської гідроелектростанції російськими військовими, у Чорне море неперервно потрапляють різні предмети. Окрім, забруднення вод та загрози інфекцій, до берегів Одещини прибиває вибухонебезпечні матеріали, зокрема міни.
Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.
Це призводить до підвищення мінної небезпеки вздовж морського узбережжя Одеси. Крім того, у водах присутні отруйні речовини та збудники небезпечних інфекційних хвороб. З метою безпеки громадян, мешканців Одеси закликають утриматися від відвідування пляжів та купання в морі.
picture
Нагадати мешканцям міста про заборону купання відбувається за допомогою соціальної реклами, розміщеної на білбордах та сітілайтах Одеси. Друк та розміщення сюжетів соціальної реклами в місті здійснює Управління реклами Одеської міської ради.
picture
Нагадаємо, що після підриву та руйнування дамби й машинних відділень Каховської гідроелектростанції 6 червня 2023 року, на Одещині був встановлений постійний контроль за якістю питної та морської води. Ця трагедія спричинила серйозну загрозу для довкілля та здоров'я громадян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися