Студенти з Одеси зібрали допомогу для постраждалих з Херсонщини та зооволонтерів

Одеські студенти також долучалися до прибирання території НУ “Одеська політехніка”

Студенти ОНУ ім. Мечнікова зібрали понад 40 тисяч гривень гуманітарної допомоги для постраждалих з Херсонщини.Також, їхні зусилля були спрямовані на збір кормів для зооволонтерів, що рятують тварин на території області.

Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів голова студентського професійного комітету ОНУ ім. Мечнікова, Євген Юраш.

Ми долучилися до допомоги переселенцям з Херсонщини, які постраждали під час підриву дамби на Каховській ГЕС і зібрали для них понад 40 тисяч гривень. Придбали дитяче харчування, засоби гігієни, частину роздали тим, хто вже мешкає в Одеській області, частину відвезли до Херсонщини за допомогою Федерації боксу Одеської області, — розповів Юраш.

22 червня студенти відправили чергову партію допомоги на Херсонщину, а також передали зібрані корми зооволонтерам, які рятували беззахисних тварин з Херсонської області. Крім того, молодь долучилася до прибирання території Національного університету "Одеська політехніка", який постраждав внаслідок ракетного обстрілу 14 червня. 

Нагадаємо, що спільними зусиллями та у взаємодії з офіцерами цивільно-військового співробітництва регіонального управління Сил територіальної оборони “Південь” доставили гуманітарний вантаж на Херсонщину. За короткий термін небайдужими мешканцями Одещини було зібрано близько 12 тонн необхідної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися