Поліцейські затримали тракториста, який переїхав дитину: деталі

Чоловіку загрожує трьох до восьми років позбавлення волі

Нацполіція в Одеській області повідомила про підозру трактористу, який зачепив ковшем дитину. Наразі правоохоронці клопочуть щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. 

“Коментарі” повідомляли, що 38-річний водій трактора, рухаючись дорогою, ковшом зачепив 14-річну дівчинку, яка йшла у попутному напрямку. Зі слів чоловіка, дитину він не помітив. Потерпілу доправили до міської лікарні, де вона, на превеликий жаль, померла від отриманих травм. Керманича перевірили на стан сп’яніння – він тверезий

“Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі обласної поліції повідомили громадянину про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілої. Цей злочин кваліфікується частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські Одещини відправили на лаву підсудних двох хлопців, які викрали автомобіль у 71-річного чоловіка. Про це повідомили в Національній поліції Одеської області. Інцидент стався у Білгород-Дністровському районі. 

Крім того, рятівники ДСНС ліквідували пожежу. Майже 2 години понад 70 рятувальників боролись з вогнем в триповерховій будівлі заводу на Чорноморського Козацтва. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися