В Одесі почали розслідування щодо ремонту Деволанівського узвозу: посадовців звинувачують в корупції

Ремонт Деволанівського узвозу коштує майже 62 млн гривень, а роботи завершити планують до 31 грудня 2023 року

Слідчий суддя Київського районного суду Одеси надав правоохоронцям доступ до документів, що стосуються двох тендерів щодо ремонту Деволанівського узвозу в центрі міста. Як зазначається в матеріалах справи, наразі розслідується можливе зловживання владою або службовим становищем з боку посадовців управління капітального будівництва Одеської міської ради.

Про це повідомляє Центр публічних розслідувань. 

Правоохоронці зауважують, що фактично виконані підрядником роботи на об'єкті не відповідають  зазначеним в наданих актах приймання виконаних будівельних робіт.  Але підряднику сплатили вже понад 172 мільйони гривень за обома угодами.

Зазначимо, на початку червня продовжили тимчасове закриття руху автотранспорту по Деволанівському узвозу від вулиці Єврейської до Карантинного узвозу у місті Одесі до 30 вересня 2023 року.

Перекривати рух почали ще у квітні 2021 року і з того часу продовжували. Наразі товариство з обмеженою відповідальністю  "Ростдорстрой", як підрядник, робить ремонт узвозу після укладання угоди у березні 2023 року.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що перші платні дороги в Україні можуть з'явитися в Одеській, Дніпропетровській, Київській, Львівській, та Полтавській областях. Про це заявив голова Держагентства відновлення Мустафа Найєм на круглому столі "Транспорт, логістика та інфраструктура", який відбувся на полях Конференції з відновлення України (URC) у Лондоні.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися