В Одесі відкрилася персональна виставка відомої одеської художниці

Години роботи виставки: з 10:00 до 17:00, вихідний - субота

В Одесі відкрилася персональна виставка Єлизавети Лісютіної “Фантазій паперовий світ”. В експозиції представлені твори, виконані в техніках витинанки і паперопластики, які мають споконвічну історію та втілюють найвищі ідеали національного мислення. Вхід на виставку безкоштовний. Виставка триватиме до 1 серпня 2023 року. Крім того, для охочих будуть проведені майстер-класи з виготовлення витинанки та іграшки-гармошки. Крім того, відвідувачі виставки мали змогу ознайомитися із книгами, які ілюструвала художниця, та персонажами з цих творів. За їх художнє втілення Єлизавета Лісютіна отримала перше місце у конкурсі "Світ одеської казки". 

Зазначимо, що Єлизавета Лісютіна бере активну участь у літературному житті міста. Вона проілюструвала понад десяток книг. Це книги директора Одеського зоопарку Ігоря Бєлякова, дитячої письменниці Інни Іщук, письменника-краєзнавця В'ячеслава Слісарчука, письменника Олександра Макарова.

Єлизавета Лісютіна -  художниця, ілюстраторка книг, переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсів, лауреатка премії ім. Р. Палецького, тричі дипломантка міністра культури України за перемогу у Всеукраїнському конкурсі “Об'єднаймося ж, брати мої!”, присвяченого Шевченківським дням, магістерка художньо-графічного факультету Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські викрили шахрайську схему 37-річного утриманця слідчого ізолятора. Перебуваючи під вартою, зловмисник встиг продати п’ять гранат та більше тисячі набоїв, а також виманити у шістнадцятьох жителів Одеси гроші за неіснуючі портативні зарядні пристрої. Про це повідомила Національна поліція в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися