На Одещині співробітники ДСНС врятували чоловіка, який намагався власноруч загасити пожежу

Декілька годин знадобилося вогнеборцям, аби ліквідувати пожежу на площі 80 м2

Рятівники ДСНС врятували чоловіка, який намагався власноруч гасити вогонь. Інцидент стався в селі Ларжанка, що на Одещині. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Так, рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. Декілька годин знадобилося вогнеборцям, аби ліквідувати пожежу на площі 80 м2. Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 7 рятувальників. Кріс того, рятувальники врятували 42-річного чоловіка. Він намагався власними силами боротися з вогнем. Наразі його госпіталізовано до медичного закладу. Причина пожежі та збиток - встановлюються. 

Крім того, в ДСНС повідомили, що минулого тижня в області сталося 66 пожеж: з них в Одеса - 4, по області - 62. Рятувальники зазначили, що 50 виїздів були на загорання сухої рослинності на загальній площі 12,58 Га.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що загоряння сухої рослинності стали серйозною проблемою на території Одещини протягом цього літа. За цей період трапилося близько 200 пожеж, які спричинили знищення понад 50 гектарів землі. І лише протягом останньої доби рятувальники здолали 12 пожеж на площі понад 5 гектарів.

“Коментарі” також писали, що вогнеборці Одеської області за останній тиждень 61 раз ліквідовували пожежі сухої рослинності. Загалом вогонь знищив близько 24 ГА української землі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися