Одеський художній музей розширюється

Одеський лувр отримав в оренду нове приміщення

Одеський художній музей отримав в пільгову оренду на 50 років приміщення в будинку №6 по Військовому узвозу. Директор установи Олександр Ройтбурд підписав відповідний договір в Управлінні комунальної власності. Про це повідомляє заступник директора художнього музею Олександра Ковальчук на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, це перше розширення площі музею за майже 50 років. Тепер у їх користуванні цілих 79 квадратних метрів додатковоъ площі.

"Сезон прийому поздоровлень відкрито! Починаємо обмірковувати пошук грошей на ремонт і обладнання. Але про це пізніше! А поки, триразове ура!", - поділилася емоціями Олександра Ковальчук.

Автор фото: Олександра Ковальчук

Також заступник директора подякувала меру і мерії Одеси за такий подарунок до 120-річчя музею.

Як раніше писав портал "Коментарі", музей і галерея мистецтв "Прадо", розташований у Мадриді, спільно з відділенням Всесвітнього фонду дикої природи видозмінив полотна зі своєї колекції. Співробітники музею розповіли, що таким чином вони хотіли відкрити суспільству очі на те, до чого призводить глобальне потепління. Нові версії робіт відомих художників присвятили темами кліматичних біженців, посухи, загрози зникнення видів і підвищення рівня моря.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися