Підтримка під час війни: освітні заклади Одеси допомагають воїнам та постраждалим

Після підриву дамби в Херсонській області заклади освіти Одеси збирали гуманітарну допомогу для постраждалих

З початком повномасштабного вторгнення освітні заклади Одеси активно долучилися до волонтерської діяльності, підтримуючи воїнів та регіони, що постраждали. Вчителі, небайдужі батьки та учні взяли участь у різних ініціативах, починаючи від написання листів захисникам до збору допомоги.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

У червні 2023 року заклади освіти Одеси зібрали та надіслали харчові продукти, посуд, дитячі іграшки, засоби гігієни, медичні препарати та корм для тварин для жителів затоплених районів Херсонщини. Також була надана необхідна допомога військовим, що перебувають на передовій. Заклади освіти міста продовжують виготовляти маскувальні сітки та захисні костюми для військових.
picture

Завдяки благодійному фонду "Педагогічна скарбниця", працівникам закладів освіти Одеси, які потребують допомоги, а також членам їх родин, що захищають Україну, надаються продуктові та гігієнічні набори. Допомога вже дісталася понад 1000 осіб. 

Нагадаємо, що спільними зусиллями та у взаємодії з офіцерами цивільно-військового співробітництва регіонального управління Сил територіальної оборони “Південь” доставили гуманітарний вантаж на Херсонщину. За короткий термін небайдужими мешканцями Одещини було зібрано близько 12 тонн необхідної допомоги.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися