У червні одеські волонтери витратили понад 14 мільйонів гривень на допомогу

Це суми вже фактично передано військовим, шпиталям, літнім людям, та сім’ям з дітьми

Минулого місяця Благодійний фонд “Корпорація монстрів” направили до Херсонської області невеличку флотилію - 41 малий моторний човен та тисячі рятувальних жителів. Також волонтери брали участь в евакуацію тварин. Про це повідомила голова фонду Катерина Ножевнікова.

Крім того, не зупинялась робота з надання допомоги військовим, лікарням, нужденним людям тощо. Придбано амуніцію, електрику, старлінки, аптечки та багато іншого. Загальна сума допомоги склала понад 14 мільйонів гривень. 

“Чергові 14 млн 671 тис 952 грн витрачені на допомогу. Це суми вже фактично переданого військовим, стабпунктам, шпиталям, літнім людям, та сім’ям з дітьми яким ми з вами допомогаємо. Тисячи людей отримали допомогу”, – зазначила Катерина Ножевнікова.

Крім того, Ножевнікова зазначила, що сотні посилок направлені по усій країні завдяки Nova Poshta Humanitarian. Цього місяця знову в рекорд - майже 170 тис грн оплачено партнерами Фонду. Це гроші які “монстри” не витратили на пальне і головне. Саме завдяки цьому у співробтників фонду з’явився час, що збирати нові посилки, збирати наплічники, аптчеки, дрони і працювати ще більше. Втім, навіть за таку шалену працю та ритм життя, Ножевнікова зізналася, що зарплата у волонтерів не висока. 

“ Сумма 300 грн в місяць з одного спартанца не така і велика. Але фонд дуже вирос за останні три роки. Обсяги в 10 раз більше, ніж в ті часи, коли я вигадала історію з 300 спартанців. Працівників більше, бухгалтерія просто окреме царство, з’явились поїздки, тонни грузів, нові направлення в дроноводстві і кількість тих, кого опікую фонд разом з вами зрос в геометричний прогресії. Робочий день в нас ненормірований. Вихідних останні роки не має. Зарплатня 7-15 тис грн. Це дуже мало честно кажучи і я мрію, що колись зможу сказати, що моі дівчата і хлопці працюють як скажені та отримують гідні зарплати” - написала Катерина. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися