Одеські аграрії можуть подавати заявки на безкоштовне отримання генераторів

Програму фінансує Федеральне міністерство продовольства та сільського господарства Німеччини

Органічні виробники Одещини можуть подавати заявки на безкоштовне отримання генераторів. Це робиться для забезпечення продовольчої безпеки,

Про це інформують у Комітеті з питань аграрної та земельної політики.

Так, за даними Мінагрополітики Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) і проект "Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства" (COA) запрошують сертифікованих органічних операторів розташованих у Чернігівській, Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Херсонській, Сумській, Запорізькій, Одеській та Миколаївській областях України подавати заявки на безкоштовне отримання генераторів.

Зазначається, що загальна кількість генераторів - 25. Програму фінансує Федеральне міністерство продовольства та сільського господарства Німеччини (BMEL). Заявки подаються у письмовій формі до 10 липня 2023 року.

До кожної заявки додається копія дійсного сертифікату, виданого органом сертифікації, яку потрібно надіслати електронною поштою на адресу проекту "Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства" – [email protected].

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині за урожайний сезон 2023 вже намолочено майже 400 тисяч тонн зерна.  Середня врожайність наразі становить 33,3 центнера на гектар.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися