Аграрії Одещини передали військовим понад 30 автомобілів

Транспорт передали підрозділам Національної гвардії, Збройних Сил України та прикордонному загону

Транспортні засоби придбали і підготували аграрії, меценати, підприємці, керівництво громад району та небайдужі громадяни, які змогли згуртуватися завдяки зусиллям керівництва Одеської ОВА та Подільської РДА. Захисникам передали маскувальні сітки і транспортні засоби: два екскаватори на базі КРАЗ, шість вантажних автомобілів КАМАЗ, чотири паливозаправники ГАЗ, два автомобіля ГАЗ з кунгом, чотири автобуси, три медичних автомобілі УАЗ, п’ять легкових автомобілі, мікроавтобус, пікап, три баггі.

Транспорт передали підрозділам Національної гвардії, Збройних Сил України та прикордонному загону. Про це повідомляє Подільська районна державна адміністрація.

“Ми живемо у дуже складні часи та проходимо через страшні випробування. Ворог продовжує тероризувати всіх жителів України, не полишаючи спроб захопити територію держави та позбавити українців найціннішого – свободи. Та немає в світі такої волі, що змусила б українців припинити боротьбу та здатися ворогові”, - сказав голова Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко. 

Авто повністю готові до експлуатації та одразу відправляться до місця несення служби підрозділами для виконання бойових завдань.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що від сьогодні стартувало електронне громадське обговорення з питань перейменування об’єктів топоніміки. Воно триватиме до 10 вересня 2023 року. Про це повідомили в Одеській міській раді.  Обговорення проводиться, враховуючи рекомендації історико-топонімічної комісії при Виконавчому комітеті Одеської міської ради від 22 травня 2023 року та від 15 червня 2023 року, з метою врахування думки територіальної громади міста Одеси

Нагадаємо, що відсьогодні, 10 липня, набирають чинності літні заборони на рух вантажного транспорту дорогами Одеської області з 10:00 до 18:00. Про це нагадав голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.  Як зазначається в повідомленні голови ОВА, обмеження руху діятиме на трасах Одеса-Рені, Київ-Одеса, Одеса-Мелітополь у межах Одеської області для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь сім тонн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися