На Одещині тимчасово закрили хлібозавод через “обурливий санітарний стан”: подробиці

Інспектори з Держпроднагляду заблокували роботу підприємства на 10 днів

Арцизький хлібозавод, розташований у Болградському районі Одеської області, закривають на 10 днів. Про це повідомив директор хлібозаводу Олексій Куцарев. Він зазначив, що таке рішення винесли інспектори з Держпроднагляду, повідомивши, що завод має “обурливий санітарний стан”. Закрили підприємство з сьогоднішнього дня, що дуже обурило керівництво. 

“Вдумайтеся, сьогодні повідомити про те, що ти завтра вже не працюєш! А що робити з договорами із садочками та школами? Як забезпечити військових, яким ми постачаємо хліб? Як пояснюватися перед клієнтами, які замовляють щодня нашу продукцію? Нам заблокували роботу на 10 днів, після закінчення цього терміну на нас чекає чергова перевірка. Якщо під час цієї перевірки у нас виявлять недоліки, ми будемо йти до суду”, написав на своїй сторінці Куцарев. 

Директор заводу також розповів, що у випадку якщо керівництво не притримається рекомендацій щодо тимчасового закриття, то хлібозавод має буде заплатити штраф у розмірі 120000 грн. Роботу підприємства заблокували на 10 днів, після закінчення цього терміну чекає чергова перевірка. 

Зазначимо, що Арцизький хлібзавод постачає хліб до Тарутинських та Арцизьких шкіл. Також продукція цього хлібзаводу є однією з найпопулярніших серед хлібобулочних виробів у магазинах Арцизької та сусідніх громад.

Нагадаємо "Коментарі" писали, що вищий антикорупційний суд (ВАКС) прийняв рішення про конфіскацію київських квартир, які належать російському дизайнеру-пропагандисту Артемію Лебедєву. Відповідний позов до суду подало Міністерство юстиції України. Про це повідомляє Центр протидії корупції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися